Të gjitha fushat janë të detyrueshme për t'u plotësuar !!!


Trajnimi i perzgjedhur

Data.Trajnimit Agjensia Moduli Kategoria Nr.Kredite Qyteti Tarifa Trajnuesi Adresa Ora Kontakt
16 / 12 / 2022 BRIT'S CENTRE KOMUNIKIMI ME NXENESIT, ZHVILLIMI MOSHOR. MOTIVIMI, NXITJA E INISIATIVES DHE KRIJIMTARISE SE NXENESVE Etika, komunikimi dhe pedagogjia 1 1000 Vella Veliaj Rr S Frasheri 694603342